Menú

Motorada Solidària

Motorada Solidària

Motorada Solidària

El 3 de desembre, 80 km de solidaritat per La Marató de TV3

L’Associació La Motorada ha donat a conèixer els detalls que conformaran la matinal solidària en moto que té la finalitat de recaptar fons per la reconeguda Marató de TV3, que aquest any se celebra el 17 de desembre i se centrarà en les malalties infeccioses.

El programa combinarà carretera oberta i circuit, i tindrà un recorregut total de 80 km, amb sortida i arribada al Circuit de Barcelona-Catalunya. La trobada de tots els aficionats a la moto que hi vulguin participar serà a les 8.30 hores del diumenge 3 a la rotonda exterior de l’entrada principal del circuit (Pàrquing ‘A1’). Allà es procedirà a la inscripció, que tindrà un preu mínim de 25 euros, amb llibertat de complementar aquesta quantitat fins on cadascú vulgui, ja que tot l’import que s’aconsegueixi reunir anirà íntegrament a la recaptació de La Marató.

A les 9.00 hores es donarà la sortida a la ruta que passarà per les poblacions de Lliçà de Vall, Lliçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines, Gallifa, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Sentmenat, per acabar una altra vegada a l’autòdrom català, abans del migdia, deixant aparcades les motos al pàrquing ‘In Torre’. Aquest recorregut està pensat perquè el pugui fer tothom i el formen diversos trams sinuosos, adequats al pilotatge de tota mena de motocicletes. A les 12 hores, a la Sala de brífing del circuit es procedirà a fer una xerrada sobre la seguretat en el món de les dues rodes a càrrec de membres de cos de Mossos d’Esquadra. Finalment, a les 14 hores es donaran dues voltes solidàries al traçat de Gran Premi, a velocitat reduïda i darrere un vehicle del circuit.

La Motorada convida a tots els motoristes a sumar-se a aquesta iniciativa que permetrà ser solidaris mentre es gaudeix sobre la moto, aprenent com fer-ho amb total seguretat i en un escenari que ha vist escriure grans pàgines de la història del motor.

+Info.