Menú

CromRide

CromRide

CromRide

La cita motorista de l’estiu! (Inscripcions obertes)

La CROM RIDE és l’excusa que estaves esperant per sortir a rodar durant hores i gaudir dels quilòmetres més espectaculars de la província de Girona.

El dissabte 1 de juliol tens una cita imprescindible! Una sortida autoguiada i no competitiva, on el principal objectiu serà gaudir de la conducció per les millors carreteres i compartir la passió amb altres amants de les motos.

Descobriràs recorreguts que s’acabaran convertint en favorits, per una ruta que et portarà a indrets icònics d’alt valor paisatgístic de la Costa Brava i el Pirineu gironí. Una ruta per carreteres fetes per anar en moto, escollides per un equip amb més de 30 anys d’experiència en el sector del motor. Comencem l’estiu amb un repte obert a tots, per gaudir en equip o en solitari. No hi pots faltar!

Sortida i meta a la històrica capital -Girona- i un itinerari amb diversos controls de pas on et marcaran un quadern de ruta. Amb el segellat de tots els controls, a l’arribada t’enduràs un regal de finisher!

Et facilitarem el track  amb les carreteres que proposarem i la localització dels controls de pas, perquè puguis seguir-la mitjançant Google Maps o el teu GPS. Podràs descarregar-t’ho un cop t’hagis inscrit en el nostre web.

Apunta’t a la cita! Crom Ride el proper 1 de juliol a Girona!